O nas

Naše podjetje je bilo kot družinsko podjetje ustanovljeno leta 1990 na podlagi svežih idej in kreativnosti. Iz manjše obrtne delavnice nam je z vztrajnostjo uspelo zgraditi celoten kompleks proizvodnje s pomočjo najsodobnejše tehnologije za izdelavo pokalov, medalj, plaket, značk, odlikovanj,… Smo eno redkih podjetij v Sloveniji, ki v celoti sami izdelujemo pokale, medalje, plakete, značke, …. Z našimi izdelki smo prisotni na področju Slovenije, Hrvaške in Avstrije…. V prihodnosti nameravamo vzpostaviti dolgoročno sodelovanje z obstoječimi in novimi strankami in odjemalci naših izdelkov. Zadovoljili bomo najzahtevnejše kupce, ki želijo ekskluzivne izdelke in izdelke po naročilu. Razvoj izdelkov, zadovoljen kupec ter izboljšave na področju izdelave športnih odlikovanj in nagrad bodo tudi še vnaprej naši temeljni cilji, ki jim bomo trdno sledili.

Vrednote našega podjetja

Kakovost izdelkov in storitev, skupaj s pravočasnimi roki dobav in primernimi cenami, je primarna in strateška naloga našega podjetja. Kakovost je temelj naše prihodnosti. Naši izdelki in storitve zadovoljujejo potrebe in pričakovanja naših strank kar je osnovno načelo glede kakovosti v našem podjetju. Kakovost je v našem podjetju stalnica, saj mora poslovanje našega podjetja zadostiti vsem željam naš strank.

Razvoj, nenehno izboljševanje in modernizacija tehnoloških postopkov je bistven element našega razmišljanja v našem podjetju. Z uporabo novih tehnologij in znanj ter najsodobnejšo opremo nadgrajujemo naše izdelke in storitve. Na ta način smo na trgu fleksibilnejši in konkurenčnejši.

Poštenost in doslednost.​
Naše poslovanje je v vsakem trenutku in na vseh ravneh skrbno, pregledno in dosledno.

Dostava / prevzem

Z

Lasten prevzem

Z

Pošiljanje po pošti

Z

Dostava v naši režiji

Z

Dostava po dogovoru

Osebna izkaznica

Naziv podjetja: Miran Skutnik s.p.
Ulica: Arclin 58
Kraj: 3211 Škofa vas
Država: Slovenija
E-naslov: miran.skutnik@siol.net

Delovni čas

Od ponedeljka do petka od 7.00 do 16.00 ure. Prazniki in ob vikendih ZAPRTO!

Tel.: ++386(0)3 577-25-68
Mobitel:++386(0)41-749-815